Hei 092012
 

Kulutusluotot ovat muutamien tuhansien eurojen suuruisia lainoja, joiden laina-aika on alta viisi vuotta. Kulutusluottojen laina-ajat ovat kuitenkin esimerkiksi pikavippejä selkeästi pidempiä ollen yleensä vähintään vuoden pituisia. Pikavippien laina-ajat kun taas harvemmin ovat yli 30 päivää.

Kulutusluoton takaisin maksu tapahtuu yleensä kuukausittaisilla yhtä suurissa erissä. Kuukausierien yhteydessä maksetaan myös kulutusluotosta koituva ennalta määritelty korko. Eri pankkien ja muiden rahoitusalan yritysten tarjoamissa kulutusluotto vaihtoehdoissa on ajoittain suuria eroja, jonka vuoksi on hyvin tärkeää ennen lainanhakemista vertailla monia alan eri erityksiä keskenään. Näin tulet välttymään tarpeettoman suurilta koroilta. Kulutusluottoja myöntävät niin pankit kuin monet muutkin rahoitusalan yritykset.

  • Kulutusluottoja myönnetään useimmiten miltei samoin perustein kuin pikavippejä.
  • Kulutusluoton saamiseksi vaaditaan kuitenkin usein myös säännölliset kuukausitulot sekä noin 25-vuoden ikä.
  • Joiden lisäksi lainanmyöntämisen ehtona on luottokelpoisuus sekä Suomen kansalaisuus.

Nämä ehdot vaihtelevat yrityksestä toiseen ja niihin kannattaakin tutustua tarkemmin suoraan kiinnostuksesi kohteena olevan kulutusluottoja myöntävän yrityksen kotisivuilla.
 

Be Sociable, Share!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>